top of page
  • Facebook
  • Instagram

Postikortit ovat valmistettu 3mm paksuiselle koivuvanerille. Kortit ovat siis huomattavasti paksumpia & vahvempia kuin normaali kartongista valmistettu postikortti, ja toimivatkin tämän takia erinomaisesti myös pienenä sisustustauluna.

Kortin koko on ns. normaali postikortti koko eli a6 (10cm x 15cm).

Postikortit ovat täysin kotimaista tuotantoa:

  • Kortit ovat valmistettu PEFC- ja FSC-sertifioidulle koivuvanerille, kestävän kehityksen  periaattein hoidetusta suomalaisesta metsästä

  • Korttien tulostusteknologialle on myönnetty korkein UL GreenGuard Gold sertifikaatti (kemikaalivapaa sisäilma) eli tulostustekniikka on hajuton ja soveltuu erinomaisesti sisätiloihin. Ei sisällä luonnolle tai ihmiselle haitallisia ainesosia.

  • Kortin molemmat puolet ovat lakattu vesipohjaisella ja ns. lelu hyväksytyllä lakalla (eli lakasta ei haihdu eikä irtoa haitallisia yhdisteitä pitkäaikaisessakaan käytössä).

Saatavilla olevat korttimallit löytyvät hieman alempaa, ja jokaisen kortin takaosa on samanlainen; siellä on korttiviivasto sekä vintage tyylinen teksti Post Card.
 

Koivuvanerin syykuviot näkyvät kauniisti kuvan läpi ja tuovat jokaiselle kortille oman uniikin ilmeensä. Jokainen kortti on tästä syystä täysin omanlaisensa, eikä siis ole täysin kahta samanlaista korttia 
 

Postikortin hinta on 12,90 € / kpl (sisältää alv.24 %).

Jos tarvetta isommalle korttimäärälle, kysy ihmeessä tarjousta!

Korttien tilaaminen onnistuu verkkokaupastani:

Salla K Art

bottom of page